Visste ni att...

Skimmlar brukar ha vita ögonfranssar. Riktigt gulligt tycker jag som är lite av en "skimmelnörd" hehe:)
 
 
 
 

Veckoplanering för vecka 9

Sommar!

 
Åå, vad jag längtar till sommaren! Långa varma dagar på stranden och härliga svala kvälls turer uppe på hästryggen. Finns det något bättre?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ridlektion på Orustridklubb!

Hej! Tänkte bara dra igenom vad vi gjorde på ridlektionen igår. Igår stod det hoppning på schemat!
 
Jag fick rida världens gulligaste Fabian. Vi började lektionen med att skritta fram längst fyrkantsspåret på långa tyglar. När det fått skritta fram ordentligt så kortade vi upp tyglarna och började jobba dom mer. Först lite serpentin bågar i vänstervarv så att vi skulle känna på lydnaden och även göra dem mjukare. Fabian skötte sig såå fint!<3 När vi jobbat dom ordentligt i skritt så gjorde vi lite bomarbete i trav. Vi gjorde även serpentinbågar i trav. När vi både travat och skrittat fram ordentligt  vi in på C volten i skritt. Nu skulle vi börja hoppa. Det var bara två hinder men idag skulle vi mest träna på vägen.  Fabbe var VÄLDIGT PIGG (!) Blev jätte glad när flög över hindren i full galopp. Han verkligen älskade det<3 
 
Tycker Fabbe skötte sig jätte fint. Han var pigg och frammåt och tyckte verkligen det var jätte kul! Både jag Fabian tyckte denna lektionen var jätte kul!

Dagens ridpass på Dokka

Hej allihopp! Kom precis hem från ett jätte härligt ridpass med grannens fina häst Dokka ute i solen! Tänkte bra skriva igenom vad vi gjorde och så!
 
Okej, idag stod det uteritt på schemat. Vi skrittade en härlig tur i skogen. Dokka var verkligen pigg och frammåt och tyckete det var jätte skönt att komma ut i skogen. Det är så himla skönt att all denna is på vägen börjar försvinna nu också! Men vi red ett bra tag i skogen i bara skritt innan vi red lite på grusvägen där vi travade. Dokka var riktigt pigg i början men efter att vi travat ett tag lugnade hon ner sig. Vi töltade även lite också. Sen efter det skrittade vi hem till Dokkas stall på långa tyglar.
 
En riktig toppen ridtur! Dokka var jätte mysig och skötte sig så fint. Både jag och Dokka tycker nog det var lika kul!
Bild tagen med mobilkamera så det är inte världen bästa bild.

Tänk positivt!

En sak som jag tycker är viktig hos oss människor är inställningen till saker och ting. Hur många gånger har man inte hört en besviken ryttare efter en lektion som är sur eftersom hästen kanske vägrade framför ett hinder eller inte ville gå i fin form. Tror dom det hjälper att vara sur och deppig för det? Ska man verkligen vara sur på hästen för att den kanske inte gjorde allt man ville. Hästar är levande djur som har olika personligheter. Vissa hästar är envisa, vissa hästar är pigga och vissa hästar lyder var enda vink vi ryttare gör. Såklart att varje ridpass inte kan gå perfekt. Alla kan ha en dålig dag ibland, även hästar och ponnyer. 
 
Själv är jag en sådan person som alltid försöker vara posetiv hela tiden. Okej, hästen gick kanske inte perfekt idag. Den kanske vägrade framför ett hinder? Var det hästen fel? Kanske inte. Oftast beror det faktiskt på ryttaren. Kanske har man bara valt en dålig väg eller kanske gjort något annat fel som gjorde att hästen vägrade. Ska jag sura för det? Svar nej! Man tar om det. Försöker rätta det man gjorde fel och inte bli sur på hästen/ponnyn. Lyckas man berömer man hästen ordentligt. Man får liksom lägga det på minnet vad man gjorde fel och ta åt sig det. Man lär sig faktiskt av att göra fel ibland! Sen är det bara att fortsätta ridpasset med en posetiv inställning. 
 
Om man blir sur så fort hästen inte gör det man vill så blir det ju inget kul! Försök igen och ge ALDRIG upp. Beröm så fort hästen gör något bra och försök att inte bli frustrerad eller irreterad. 
 
Själv har jag många gånger blivit lite lätt "frustrerad" på hästen för att den kanske gjort något fel. Då har jag alltid fått tänka efter först vad jag har gjort för fel. Drog jag hästen i munnen? Höll jag in hästen för mycket? Red jag en dålig väg? Tänk alltid efter själv först innan man blir arg på hästen. När man känner att man blir sur så får man helt enkelt tänka efter vad man har gjort för fel själv innan man blir arg på hästen! Var posetiv och gjorde hästen fel säger man kanske till den en gång och fortsätter ridpasset med en posetiv inställning. Gjorde man själv ett fel får man ta åt sig det och tänka på det nästa gång man gör samma övning. Okej, jag red en dålig väg... Jag får helt enkelt ta åt mig denna kritik och lära mig utav den! 
 
Själv upplever jag att om man kommer till stallet med en posetiv inställning och tänker att allt ska gå bra, så känns det som allt kommer gå bättre. Om man kommer till stallet med en tråkig och sur attityd och fortfarande är sur på hästen för att den inte gjorde det man ville, så är det ju klart att det kanske även smittar av på hästen. Så mitt tips till de som kanske blir lite upprörda över att hästen kanske inte gjorde allt rätt eller bara inte var på toppen humör är att lära sig utav felet hästen eller man själv gjorde, försöka igen och fortsätta ridpasset med en härlig och posetiv attityd!
 
Man kommer väldigt långt med bara ett leende
 

21 Februari 2013

Hejsan alla! Hur mår ni idag? Själv mår jag jätte bra! Är hundvakt och kom precis hem för en stund sen efter en timmes promenad. Härligt! Nu så sitter jag bara och grejar med datan lite. Hunden eller ja Isa som hon heter ska snart hem. Men det har verkligen varit en jätte mysig dag. Senare ikväll så ska jag göra cheesekake. Mums! Kan vara gott att ha till fredagskvällen imorgon. Nu ska jag fortsätta greja lite med bloggen så ni får ha en fortsatt solig Torsdag! Kram Maja.

Dagens ridpass på Dokka

Har precis varit hos Dokka och ridit så tänkte dra igenom ridpasset nu! Vi började ridpasset med att skritta en stund i hagen. Jag lät Dokka gå på långa tyglar. Efter att Dokka fått skritta fram ett tag så kortade jag upp tyglarna och vi jobbade med lite ridvägar. Lite voltarbete också. Dokka gick på jätte fint. Efter att vi skrittat olika vägar ganska länge så bestämde vi oss för att rida ut på en liten tur också. Vi red lite i skogen men mest på lite små grusvägar här och där. Dokka blev riktigt pigg och stark så jag fick försöka hålla in henne lite ibland så att hon inte skulle flyga iväg hehe, pigg dam det där;) . Vi både töltade och travade ute innan vi skrittade hem till Dokkas stall. Tycker Dokka var jätte duktig och jag är jätte nöjd över henne! Idag red vi i ca 40 minuter så vi red inte jätte länge, men det räckte bra för idag!

20 Februari 2013

Hejsan! Idag var det Onsdag! Idag vaknade jag ganska tidigt, gick upp och gjorde mig iordning inför dagen. Kollade lite på TV också! Var även hos Dokka och red imorse! Kommer ett inlägg om det senare. Nu har jag mest bara varit här hemma och grejat lite på rummet. Jag måste verkligen göra något åt mitt rum. Mamma och jag ska antagligen åka och kolla på tapet och färger till rummet någon dag här i framtiden som vi ska måla om det i. Spännande:) Nu ska jag snart äta middag! Ha en fortsatt trevlig Onsdags kväll kram Maja=)
 
 

Mot stallet!

 

19 Februari 2013

Godmorgon! Nu har jag precis satt mig framför teven med datan i knät för att skriva lite inlägg här till bloggen! Vaknade klockan åtta imorse. Var egentligen tänkt att jag skulle hänga med mina kompisar in till stenungsund idag men jag fick ställa in det då jag tyvärr inte kunde följa med. Istället ska jag snart iväg en stund nu på förmiddagen och senare när jag kommer hem senare under dagen så ska jag gå upp till grannens hästar. Rykta och pyssla om dem lite, mocka om det behövs också. Ne,nu ska jag fortsätta kolla på filmen pappa satt på. Bloggar mer under dagen!


Dagens ridlektion på Fabian

Nu har jag precis kommit hem från orustridklubb. Idag stod det dressyr på schemat! Jag fick rida super gulliga Fabian<3
 
Vi började lektionen med att skritta fram längstfyrkantspåret på långa tyglar. När vi skrittat fram dem ordentligt började vi arbeta hästarna mer. Vi gjorde serpentinbågar i både höger och vänster var för att verkligen mjuka upp hästarna. Efter att vi även gjort övningen i trav tog vi en liten galopp på A volen i höger varv.Fabbe arbeta verkligen på jätte fint! Efter galoppen började vi med skänkelvikningar. Vi arbetade mest i skritt och sen även lite i trav. Fabian arbeta på jätte fint. Tycker han var såå duktig och skötte sig så fint! Är jätte nöjd över honom<3 Efter att vi gjort övningarna så saktade vi av till skritt och skrittade av ordentligt. Tycker detta var en jätte bra lektion och jag känner att jag lärt mig mycket! 
En lite lätt suddig bild på Fabian med mobil kamran=)

18 Februari 2013

Hejsan alla! Hur mår ni idag? Själv mår jag toppen bra! Tänkte bara skriva igenom lite vad jag ska göra idag. Okej, vaknade ganska tidigt idag men låg och grejade lite med datan ett tag. Gick senare upp, åt frukost och så. Nu så har jag mest suttit och läst massa hästtingingar. Kom hem en hel hög men olika hästtidningar igår så nu har jag lite att läsa under lovet! Senare idag så blir det ridlektion på orust ridklubb! Längtar! Ingen aning om vad vi ska träna på idag men tror kanske det kan bli dressyr? Får helt enkelt se det senare i eftermiddag! Nu ska jag gå och laga lunch ha en fortsatt bra Måndag kram Maja:)
 

Dagens ridpass

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit och ridit på min grannes häst Dokka. Idag red vi dressyr.
 
Idag koncentrerade vi oss mycket på ställning, böjning. Vi började med att skritta runt fyrkantsspåret på långa tyglar. Efter att vi hade skrittat fram ordentligt så började vi arbeta på volterna i höger och vänster varv. Dokka var ganska pigg och frammåt. Vi gjorde myckt skänkelvikningar, halvhalter och halter. Dessa övningar gjorde vi i både skritt och trav. Efter att vi arbetat ett tag med det så tog vi en vänstergalopp på ena långsidan. Dokka blev riktigt pigg och tyckte det var jätte kul! Tycker dagens ridpass på Dokka gick jätte bra och jag är jätte nöjd över henne. 
 
Dessa ridövningar tränade vi på under dagens ridpass:
 
Halter
Halvhalter
Skänkelvikningar
Övergångar från trav till skritt, skritt till trav
Olika ridvägar
Att gå ett par steg utanför själva fyrkantspåret 
 

 
 
 
 

17 Februari 2013

Godmorgon! Vaknade för en stund sedan! Idag är det Söndag. Skönt att vet att man inte ska till skolan imorgon utan att man ska få vara hemma resten av veckan! Jag älskar sportlovet<3 Senare idag ska jag gå och rida på Dokka i snöovädret... Men det kommer bli jätte kul ändå! Senare ikväll blir det väll att titta på ponnyakuten och bara slappa framför teven;) Ha en fortsatt bra Söndag kram Maja!

Dålig uppdatering

Har varit sämst på att uppdatera idag=( Ska bättra mig, lovar! Kram Maja!

Vad föredrar ni?

Tänkte bara höra vad ni tycker är bäst att ha under hästen/ponnyns sadeln? Vojlock eller schabrak, sadelpadd eller sadelfilt? Kanske till och med utan? Ja vad tycker ni? Själv tycker jag nog schabrak är bäst. De formar sig så fint efter hästen rygg och jag tycker helt enkelt om schabrak mest, men alla har en egen åsikt! Skicka gärna en kommentar och säg vad du tycker är bäst! Sadelpadd, vojlock, schabrak, sadelfilt eller utan något alls?
 
 
Gelpadd
Teddypadd
 
    
Allroundschabrak
Vojlock 
 
Bilder från hooks.se
 
 
 
  
           
 

Lite sanningar om mig

  • Jag är exakt 159,3 cm
  • Jag är en extrem hästnörd. Hästar är verkligen mitt liv<3
  • Jag har varit lucia år 2011 inför massa människor=O 
  • Jag är jätte dålig på att städa mitt rum! När jag väl har städat det så tar det bara en timme innan det är stökigt igen! Hahah vet inte hur jag lyckas? O_o
  • Jag har storlket 36 på mina skor.
  • Jag brukar inte äta så mycket lösgodis typ som géle hallon och sega råttor uscch! Kanske att jag äter någon liten choklad bit eller något annat små sött då och då. 
  • Jag tränar väldigt mycket t.ex rider, cyklar, simmar och är ute joggar.
  • Jag pratar jätte mycket ibland. Är alltså väldigt pratglad;)
  • Jag skrattar jätte högt och jätte knäppt;) Hehe=D
 

Bloggar jag brukar läsa!

Här kommer några tips på bra bloggar jag brukar läsa!
 
1: anjzaceah.blogg.se
Min kompis Angel bloggar om massa roliga och intressanta grejer! En blogg jag verkligen tycker ni kan kika in på! Super fina inlägg med bilder och allt=)
 
2: hallingerjohanna.blogg.se
Bästa Johanna har en jätte fin blogg som verkligen är värd att kolla in på! 
 
3: jaydeliv.blogg.se
Min kompis Jayde bloggar om allt möjligt. Hon lägger ut massa bra inlägg och även roliga videoklipp!=)
 
4: ponnysanning.se
En skvallerblogg om hästar och hästnyheter! En toppen blogg enligt mig!
 
5: linnolsson.se
Jätte fin blogg med fina inlägg och jätte fina bilder=) Läser den rätt så ofta och tycker den är jätte bra!
 
6: nellieberntsson.se
Ja alla vet väll nästan vem Nellie är. Tycker det är en bra blogg som jag brukar kolla in på lite då och då! Jätte fin blogg med jätte spännande/bra/allvarliga/roliga inlägg. Super bra blogg!
 
 
Detta är bara ett fåtal av de bloggar jag brukar läsa men det får väll räcka med dessa för den här gången! 
 
Kram Maja!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15 Februari 2013

Godmorgon alla! Sovit gott? Nu är det sista dagen innan sportlovet. Skönt. Idag ska jag gå i skolan till klockan 13.50. Vi slutar nämligen tidigt idag, härligt! När jag kommer hem ska jag nog på till min grannes hund och ta en liten promenad med henne<3 Sen så ska jag väll hjälpa till lite med fredagsmiddagen såklart. Kanske är någon bra film på teven ikväll? Vet inte men det märker jag. Nu får ni ha en frotsatt bra dag, kram Maja.
 
 

Min bebis;)


 
 

14 Februari 2013

Hej!
Sitter och ska snart ha engelska nu! Slutar snart. Skönt! Massa verb och grejor;) Men snart slutar vi iallafall! Uppdaterar mer ikväll!

Semlor!

Har bakat semlor. Vilket otrolig snygg semla;))) Nej, men de smakade gott iallafall!

Bästa!


Bästa Kelly låten!

13 Februari 2013

Tjena!
Har precis kommit hem från skolan nu. Idag var det långdag. Har inte haft några franska förhör idag. Skulle egentligen haft det men vi fick ställa in det för ingen hade tränat tydligen... Så vi fick istället ännu mer läxa till nästa gång... Tyvärr;) Men man går ju i skolan för att lära sig! Så är det bara.
Hade egentligen tänkt rida idag men kände att jag ville vara hemma och greja istället idag. Göra lite läxor (jippiee) och fixa med djuren här hemma. Ska även se på sveriges mästerkock ikväll! Gillar det programet mycket. Dels för att jag gillar att laga mat men också för att det bara är ett bra program. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och grejar lite här hemma. Uppdaterar mer under kvällen! 


 
 

Fleece täcken

Var inne på hööks sida (hooks.se) och kikade på lite hästtillbehör och grejer (Har inget bättre för mig... Vi slutar ju snart) Vad tycker ni om dessa tjusiga fleece täcken?
Vad säger ni, Hiss eller Diss?

12 Februari 2013

Hej!
Hoppas ni sovit gott? Sitter i skolan nu och väntar på att engelskan ska börja... Bara tre dagar kvar till SPORTLOV<3 Längtar. Ska rida varenda dag och verkligen lägga all tid på djurena här hemma och grannens ponnys<3
 
Idag är det långdag i skolan. Är inte hemma fören cirka klockan fyra. Pust.... Jobbigt  O_o....
Men, men det är bara till att göra läxorna och sen bara slappa och ta det lugnt:) Behöver det... Ska snart ha engelska! Vi hörs! 
 

11 Februari 2013

Halloj!!! Har precis gjort klart läxorna och sitter och lyssnar på musik just nu! Skönt att bara sitta och ta det lugnt efter att man haft en fullspäckad dag med skola, ridning och läxor! Pust;))) Idag gick jag kort dag i skolan så det var skönt. Efter att jag vart i skolan så tog jag bussen hem. När jag kom hem så slängde jag i mig lite flingor och sen drog jag till ridklubben.
 
 
Idag red vi inte, utan vi hade teori. Även det är viktig! Vi pratade om olika hästsjukdomar. Fy sjutton vad mycket hemska sjukdomar det finns=( Man ska vara glad för att ens gullisar är friska<3 Men efter att vi pratat om hur man motvärkade sjukdomarna så pratade vi även lite om olika bett och träns. Detta var verkligen en intressant teori lektion som jag verkligen känner att jag har lärt mig mycket av. Topppen! Snart ska jag sätta mig och gosa lite med Robin och senare hade jag tänk se om det är något bra på teven=)  
Jag och världens bästa Fabbe<3

Veckoplanering för vecka 7

Här kommer min veckoplanering för vecka 7!

MÅNDAG: Ridlektion på Orustridklubb
 
TISDAG: Läxträning
 
ONSDAG: Rida på Dokka (Vet ej än)
 
TORSDAG: Packa och göra läxor
 
FREDAG: Lov och Helsingborg!
 
LÖRDAG: Helsingborg
 
SÖNDAG: Åka hem från Helsingborg

Dagens ridpass!

Nu har jag precis varit hos grannens häst Dokka. I dag red vi dressyr!
 

Vi började dagens ridpass med att skritta fram på långa tyglar. Efter att vi skrittat runt ett tag började vi arbeta på volt i höger och vänter varv. Idag koncentrerade vi oss mycket på att ställa och böja på volt och även halter. Detta gjorde vi i både skritt och trav. Vi tränade även lite skänkelvikingar. Jag tycker Dokka skötte sig jätte bra och var väldigt frammåt och pigg:) Idag tog vi inget galopp utan vi arbetade mest i skritt och tog det ganska lugnt. 
 
Här är de ridövningar vi tränade på!
 
Ställa och böja på volt
Övergångar från skritt till trav, trav till skritt
Halter
Halvhalter
Skänkelvikningar
 
Idag red vi i ca 45 minuter:)

Super snygga schabrak

Var inne och kikade på hööks sida (hooks.se) och hittade några snygga schabrak:) 

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

When nothing goes right... go left=)

 

Home sweet home<3

Har precis kommit hem från stallet! Idag så har jag mest pysslat om hästarna i stallet, ryktat dem och kratsat hovarna! Tog även en ridtur på en av hästarna som heter Jackpott<3 Vi red en runda i skritt i hagen på långa tyglar. Alltså bara ca en kvart red vi så att han skulle få sträcka på benen lite:) Nu har jag precis satt mig med datan i knät och tänkte greja lite med den=) 
 

9 Februari 2013

Godmorgon! Då var det äntligen Lördag och helg. Har verkligen sett framimot helgen. Idag ska jag antagligen gå upp till grannen och pyssla om hästarna lite. Senare under dagen måste jag göra lite läxor och greja här hemma. Sen kväll är det ju melodifestivalen! Härligt! Blir spännande att se vad Göteborg har att erbjuda idag då! Ne nu ska jag gå upp vi hörs!
 

Mot SO!

Ska ha SO nu!
Bästa Lina o jag<3

8 Februari 2013

Godmorgon!
Idag är det äntligen Fredag! Härligt. Nu sitter jag i skolan och väntar på attt vår lektion ska börja. Vi ska ha idrott men jag kan inte vara med eftersom jag varit sjuk och har ont i armen=( Men jag får väl heja på kompisarna! Idag så slutar jag tidig så tar bussen hem och när jag kommit hem slänger jag i mig något och vandrar sedan upp till grannen för att pyssla om deras hästar lite om jag inte blir sjuk igen..... Bloggar mer i kväll!

7 Februari 2013

Godmorgon! Hoppas alla är friska=) Tyvärr har jag gått och blivigt sjuk... igen!=( Idag blir det bara till att träna läxor och ta det lugnt. Jag vill gärna orka till skolan imorgon så att jag kan göra kemiprovet... Har redan missat två prov och tänker verkligen INTE missa detta! Snart ska jag träna läxor och kanske städa lite på rummet om ja orkar... Det börjar kanske någon bra film på TV?? Vet ej... Ne nu ska jag träna läxor! Hörs!

 

Dagens ridpass på Dokka

Ja som ni ser på rubriken så har jag varit och ridit på Dokka nu! Idag red vi dressyr!
 

Vi började med att skritta fram på vägen. En kort runda på ca 10 minuter??? När vi kom tillbaka så red vi dressyr i hagen. Dokka var jätte duktig och var jätte mjuk och fin<3 Vi jobbade mycket med att ställa och böja och arbetade nästan hela tiden på stora volter i både höger och vänster varv. Mycket halvhalter, halter och skänkelvikningar genom volterna. Vi gjorde i stort sett samma sak i både trav och skritt. När vi skulle galoppera så gjorde vi det på långsidorna. Tre galoppfatningar och sen skrittade vi av på långa tyglar. Dokka skötte sig jätte bra och jag är jätte nöjd med dagens ridpass!<3 
 
HÄR ÄR DE RIDÖVNINGARNA VI TRÄNADE PÅ
     1.Halvhalter
2. Halter
               3.Skänkelvikningar
                        4: Ställa och böja på volt
                                                         5: Övergångar från skritt till trav, trav till skritt
 
Dessa ridövningar tränade vi på i både skritt och trav! Ridpasset tog ca 40-45 min!
 
 
 
 

6 Februari 2013

Onsdag! Sitter och har håltimma nu=) Ser på film med kompisarna! Idag ska jag träna inför läxförhöret i engelska som vi har imrgon. Ska även rida i eftermiddag! Längtar=) Det blev ett kort inlägg nu men snart börjar svenskan!

Tarzan<3

5 Februari 2013

Hejsan! Idag är det Tisdag! Sitter i skolan och ska snart ha engelska! Idag ska jag inte göra något speciellt... Långdag i skolan så kommer inte hem förrän närmre halvfyra. Idag ska jag jobba med läxorna och se till så att jag inte ligger efter i något ämne eftersom jag var sjuk förra veckan=/ Nä nu måste jag gå bloggar mer ikväll!

Ridlektion på ORK

Nu har jag precis kommit hem från ridklubben. Idag fick jag rida mysiga Marco. Kom i god tid till ridningen idag så jag ängnade mycket tid åt att ryckta och göra iordning honom inför ridlektionen.
 

Vi började lektionen med att skritta fram kring fyrkantsspåret på långa tyglar. Ridläran hade satt upp två hinder som ett brett V i mitten av manegen där det först var en vanlig bom och ett upphöjt hinder. Marco kändes jätte fin från början och skötte dig jätte bra i stort hela lektionen. Han var VÄLDIGT pigg och såg lite spöken ibland men annars var han jätte duktig den lilla busen haha;) Marco bjöd fint fram på hindren och jag tycker han lyssnade väldigt fint. Vi hann hoppa den lilla banan ca fem gånger. Efter att vi hade hoppat och arbetat lite på A och C volterna så saktade vi av och skrittade av. Är jätte nöjd med dagens ridlektion!
En lite lätt suddig bild på gulliga Marco<3
 

Uppdatering kommer!

Uppdaterar mer efter ridlektionen i eftermiddag!

Dagens ridpass på Dokka!

Nu har jag precis kommit hem från stallet och tänkte ta en liten utvärdering om dagens ridpass med min grannes fin islandshäst Dokka. Eftersom jag har varit sjuk så tog vi det ganska lugnt. Vi red en lugn tur på ca 1 och 1/2 km. Mest skritt och även lite trav och tölt. Dokka gick jätte fint och var jätte mjuk både i skritten och i traven. Hon bjöd hela tiden framåt och var väldigt pigg och glad. Är jätte nöjd med dagens ridpass och längtar redan tills jag ska rida henne igen!<3 Här kommer några bilder!
 
 



Mot stallet!

Ska upp och rida nu! Uppdaterar mer ikväll!:)

Wild Horses❤

Sol!

Har precis städat färdig och ska gå ut en stund i solen❤ Äntligen efter all snö och allt regn!
 

2 Februari 2013

Helg och Lördag! Idag börjar melodifestivalen! Spännade! Ska inte göra något speciellt idag. Fortfarande jätte förskyld så det blir väl bara till att ta det lugnt... Åå är så trött på att bara sitta här hemma och inte göra något! Jag vill ju ut och rida. Men om jag blir bättre idag så kanske jag kommer få rida imorgon=) Nu ska jag snart sätta mig och äta frukost innan jag ska städa rummet. Uppdateringen kommer vara på topp så kika gärna in lite då och då!
 

I miss the summer!

Fredag!

Änligen Fredag! Gillar verkligen Fredagr. Är fortfarande sjuk men det ska nog bli bra endå=D Har inte gjort så mycket idag utan bara ätit massa halstabletter och sett på TV O_o  Ikväll blir det väl lite popcorn och bra TV program! Får se vad jag hittar på sen! Hörs!
 

RSS 2.0