Hiss och Diss

Hiss
 
För att det är sommarlov
 
För att jag kanske ska träffa några kompisar på Måndag för att shoppa
 
För att det var fint väder igår
 
För att jag ska träffa min farmor idag<3
 
För att allt går så bra med hästarna just nu!
 
Diss
 
För att det regnar och blåser så mycket
 
För att nätet inte kommer funka som vanligt förren på Måndag (Nu är det jätte långsamt)
 
För att det fortfarande är kallt i havet (Fast jag kanske bara tycker så för att jag är badkruka;))
 
 
 
 
 
 

Snabb uppdatering!

Hej alla! Har precis kommit hem från stallet. Var ute och red och myste med hästarna en stund. Nu ska jag städa mitt rum och senare i eftermiddag blir det till att gå ut och springa! Bloggas mer ikväll! kram på er:)

27 Juni 2013

Måste först bara säga förlåt för den ur dåliga uppdatering. Nätet här hemma är jätte segt just nu och kommer inte funka som vanligt igen förren på Måndag... Men, men jag ska iallafall försöka skriva ett litet kort inlägg nu. Har precis kommit hem från stallet. Var uppe hos grannens hästar förut och rycktade igenom några av dem och så. Red inte idag då de har en liten vilodag idag! Annars har jag väll inte gjort så mycket idag. Var ute och joggade förrut i det "underbara" vädret;)  Nu ska jag snart äta middag. Det var väll allt jag hade att berätta nu. Bloggar kanske mer imorgon. Kram!
 
 
 
 
 

Ny header

Vad tycker ni om den nya headern? Hiss eller diss:)
 
 

Veckan som kommer

Nu är det Måndag igen och det betyder att vi "klickar" igång ännu en ny härligt vecka med förhoppningsvis sol och värme! Tänkte dra igenom vad jag kommer att hitta på denna veckan!
 
Idag har jag varit hemma hos världens bästa Louise. Åkte dit i morse. Vi tog det ganska lugnt, pratade och var mycket med hennes underbara hundar. Vid tre tiden åkte jag med mamma hem. Nu har jag precis hjälpt mamma med maten och senare ikväll drar jag upp till stallet och rider en stund. Imorgon ska jag inte göra något speciellt vad jag vet. Är väll med någon kompis på dagen och åker och rider senare på kvällen antagligen. Ska kanske se till att bada i havet någon gång! Var såå nära att hoppa i men ändrade mig väldigt snabbt såfort jag kände på vattnet haha. Tycker fortfarande det är jätte kallt i vattnet... Både Onsdag, Torsdag och på Fredag blir det mycket ridning och mys med grannes hästar. Ska kanske åka in till Torp någon gång i veckan för att köpa presenter till min farmor som fyller år på Lördag. 
 
På Lördag ska jag som sagt hem till min farmor som fyller år.Vi ska dit på eftermiddagen för att grilla och träffa lite släktingar och så. Det kommer nog bli jätte trevligt hoppas jag. Ska kanske sova över hos farmor över natten. Vet inte riktigt hur det blir en. Söndag har jag verkligen ingen aning om vad jag sa hitta på så det blir väll vad det blir. Kommer antagligen rida såklart.  Nu ska jag snart äta middag. Bloggas mer ikväll! Kram på er!
 
 
 
 
 
 

Glad midsommar

Hoppas ni alla får en riktigt härlig midsommar önskar Maja!
 
 
 
 

Sommar bildbomb #2

Vilken bild tycker ni är finast?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fem sanningar om mig

1.Jag gillar att städa, tycker det är ganska mysigt;)
 
2.Jag älskar nästan alla djur, men hästar är såklart bäst!
 
3.Jag är jätte morgon pigg.
 
4.Jag har fobi för biltvättar.
 
5.Jag är jätte duktig på att tappa bort min mobil... Hehe!
 
 
 
 
 

Mot stallet!

Nu drar jag till stallet, bloggas mer ikväll! Kramar Maja:)

15 Juni 2013

Hej alla fina bloggläsare! Tänkte dra igenom min dag för er nu. Gick upp ganska tidigt idag, typ halv åtta. Gick upp och gjorde mig iordning för att gå till stallet. Var i stallet tills klockan var tolv ungefär innan jag cyklade hem. När jag kom hem städade hela huset. Ibland får jag bara för mig att jag tydligen ska städa och då städar jag i stort sett hela huset haha;D Efter att jag hade städat klart åt jag lunch och gjorde mig iordning för att åka till Tofta.
 
Jag åkte till Tofta tillsammans med min pappa och brorsa för att vi skulle lyssna på musik och äta lite gott. När vi  kom dit träffade jag Elin, Alva och Louise så då pratade vi lite med varann och hade det jätte trevligt! Det var jätte kul att träffa dem verkligen. Efter att vi hade varit på Tofta under kvällen åkte jag hem. Ja, så nu sitter jag här hemma och ska snart titta en stund på tv. Det bloggas mer imorgon! Kram på er:)
 

Sommar bildbomb #1

Här kommer lite bilder jag fotade förra helgen när det duggregnade ute. Är väldigt nöjd med bilderna. Vad tycker ni om dom?
 
 
 
 
 

12 Juni 2013

Idag har det verkligen varit en toppen dag! Har verkligen haft fullt upp hela dagen! Jag är så himla glad att man får sommarlov imorgon. Det ska verkligen bli jätte härligt att kunna rida varenda dag, vara med kompisar extra mycket, bada, sola, slippa läxor och ja bara vara ledig och inte behöva tänka på skolan hela tiden haha;) De är absolut några saker jag ser fram imot i sommar! Vad ser ni mest framimot i  sommar?
 
Idag så har det varit en lugn dag i skolan. Vi har inte gjort särskilt mykcet utan bara tagit det lugnt. Vi började dagen med att städa ut skåpen. Mitt skåp behövde som tur var inte städas så mycket så det tog inte särskild lång tid. Efter att vi hade städat skåpen gick vi ner till stranden. Där tog vi det lugnt och fikade. Vi fick bada om man ville men jag tyckte det var alldeless för kallt;) Förstår inte hur vissa av mina klasskompisar badar när det är så kallt i havet hehe! När vi hade varit på stranden i drygt två timmar (?) gick vi upp till skolan igen där vi åt lunch. När klockan var ett gick vi in i biologisalen och såg på en action komedi. När klockan var halv tre fick vi sluta så då åkte jag hem!
 
På eftermiddagen var jag och red hos min granne. Efter att jag hade ridit cyklade jag hem och åt middag. Nu sitter jag i soffan med världens sötste marsvin i knät och ser på klockan åtta hos stjärnorna. Ett inlägg om ridlektionen på ridskolan i Måndags kommer antagligen dyka upp på bloggen i morgon kramar Maja:)
Världens gulligaste Robin
 

11 Juni 2013

Hejsan alla! Tänkte bara dra igenom vad jag har hittat på idag. Okey, idag har det varit en väldigt lång dag. I skolan så skulle hela min klass gå en slags kulturvandring. Vi delade upp oss så att alla tjejerna hamnade i en grupp. Kulturvandringen var cirka 1 mil! Ja, det var väldigt jobbigt att vandra runt en mil kan man säga fast jag hade ju världens bästa tjej kompisar som sällskap med mig och vi hade tur med vädret:) Det bästa med kulturvandringen var väll att vi gick igenom en hästhage där det gick fullt av söta ponnyer. De var alla väldigt nyfikna och gick fram och hälsade försiktigt på oss. Jätte söta hästar verkligen. När vi hade gått en halv mil typ gick vi och åt ute. Typiskt nog var allt vatten slut när vi kom fram så vi fick äta pyttepanna utan något att drika. Vi var väldigt törstiga men som tur var gick vi förbi min kompis Linas hus strax därefter så alla sprang in till Lina och drack vatten^^ Sen gick vi tillbaka till skolan.
 
När jag hade kommit hem så bytte jag snabbt om till ridkläder och cyklade sen upp till min grannes hästar. Där red jag en stund i skogen och pysslade lite med hästarna. När jag kom hem från stallet hjälpte jag till lite hemma och åt middag. Efter att jag hade ätit middag gick jag ut med min grannes hund en stund och senare när jag kom hem satte jag mig och tittade på tv en stund.
 
Nu sitter jag i soffan och har inte så mycket att göra. Hade jätte ont i huvudet förut men det börjar gå över. Nu ska jag snart lägga mig för att sova. Klockan är ju inte alls så mycket men känner att jag nog behöver det så att jag orkar med sista skoldagen imorgon! Tänk att det bara är två dagar kvar tills skolavslutningen. Jag längtar verkligen! Kram Maja:)
 
 
 
 

7/6-2013 Nationaldagen

Godmorgon alla fina bloggläsare! Idag är det sjunde Juni! Med andra ord sveriges nationaldag. Jag vaknade ganska tidigt idag. Redan vid sex men somnade om en timme innan jag gick upp. Är verkligen jätte pigg idag och taggad för en härligt dag i stallet! Ja som sagt ska jag snart ut och rida och senare idag ska jag vara hemma och städa mitt rum. Inte världens roligaste att städa rummet men det måste ju göras! 
 
Tänkte dra igenom helgen lite. Imorgon tar min kusin studenten så då ska jag åka hem till han senare imorgon kväll tillsammans med min familj för att vi ska gratta och ge han lite presenter och så. Det ska bli väldigt roligt! Drar såklart till stallet på dan. På Lördag ska jag inte göra så mycket. Kanske vara med någon kompis på dan och senare på kvällen blir det väll ridning såklart. På Söndag är det tårtkalas på ridklubben. Så då tar jag självklart med mig kameran och knäpper några bilder som säker kommer komma upp här på bloggen. Tårtkalaset är en uppvisning i manegen som ridskolan anordnar. De brukar ha ett tema som de gör olika ridprogram till. Väldigt roligt att se på och de som rider och gör de här är otroligt duktiga! Sen efter showen så har alla som ramlat av på ridklubben bakat tårtor som de tar med till kaffeterian. Det är verkligen jätte mysigt och en bra avslutning på en bra ridtermin! Nu i år har jag inte ramlat av en enda gång så jag slipper baka en tårta. 
 
Om två veckor ungefär är det sommaruppehåll på ridklubben. Hästarna på ridklubben går några veckor till då det är ridläger med senare får ju även de ledigt några veckor. I år ska jag inte på ridläger utan ska bara rida hos mina grannar. Det kommer verkligen att kännas konstigt att inte träffa några av ridskole hästarna men jag kommer ju träffa dem till hösten igen, eller ja sent i Agusti! Nu alla fina bloggläsare ska jag gå ut en stund i det super härliga vädret. Man får ju passa på när det inte är dåligt väder, eller hur! Vi hörs säkert senare idag eller imorgon kramar Maja:)
En gullig bild på min brors katt Lordi!
 

Veckoplanering för vecka 22

Måndag: Ridlektion på ORK
Tisdag: Shoppa i stenungsund
Onsdag: Rida
Torsdag: Ledig, ridning på kvällen
Fredag: Ledig, Rida och gå på studentfest hos min kusin
Lördag: Rida och greja hemma
Söndag: Rida och göra iordning för sista skolveckan innan sommarlovet!

RSS 2.0