Gillar denna!

Bilder från i våras!

 

31 Januari 2013

Godmorgon! Sovit gott? Nu har jag precis ätit frukost och satt mig framför TVn med Signe i knät. Blir ingen skola idag heller, fortfarande sjuk=/ Men jag får göra lite läxor och annat senare! Det kommer vara bra uppdatering idag så kolla gärna in lite då och då!
 
 

Liten bildbomb!

Några bilder jag tog i våras på ridklubben❤
 
 

30 Januari 2013

Förlåt för dålig uppdatering! Är fortfarande sjuk och har helt enkelt bara glömt av bloggen lite=/ Ska bättra mig, lovar! Okej, men idag har jag verkligen inte gjort någonting. Har mest suttit och kollat på massa serier hela dagen, Städat Robins bur och gosat med Tarzan (Mini papegojan) en stund förut! Fick passa han lite då han väldigt gärna ville flyga ner till Signe (Som är en katt) och typ bita i hennes svans??? Nu ska jag koncentrera mig på lite kemi läxor och sedan ska jag fixa en liten bildbomb kanske? Får se!
Bjuder på en gullig liten bild på min lilla sally<3

Läxor!

Läxträning! (O_o)

Film!

Ser på häst film=D

29 Januari 2013

Godmorgon alla! Vaknade precis för en stund sedan... Är fortfarande sjuk tyvärr=/ 
 
Men, men... Idag hade jag tänkt träna på alla läxor jag har. Kemi, hemkunskap och Franska glosor. Sedan kanske jag städar lite på rummet också. Får se lite vad som händer. Nu ska jag snart sätta mig och se på TV! Bloggar mer under dagen=D

TV!

Sitter och ser på TV nu=) Inget roligt att se på alls, men det börjar säkert något snart!
En gullig bild på lilla Pajas som nu gått i pansion<3
 

28 Januari 2013

Är sjuk=/ Sitter här hemma i soffan med halsont och förskylning så det blir ingen ridning för mig idag=(Jag får väl sätta mig se på TV och äta massa halstabletter... Mer uppdatering kommer under dagen!

True words

Även hästar pratar. Du måste bara lyssna på dem.  

Världscups hoppning!

Ni missar väl inte att kolla på världscups hoppningen klockan 13.40 i ettan. Själv sitter jag redan bänkad framför TV.n;) HEJA SVERIGE!

27 Januari 2013

Söndag! Imorgon börjar skolan=/ Såklart man vill träffa kompisarna igen och så men alla dessa läxor är ju BARA jobbig! Men det är ju bara till att ta nya tag imorgon! Här kommer en liten veckoplanering för V.5.
 
MÅNDAG: Ridlektion på ORK
TISDAG: Plugga, plugga, plugga!
ONSDAG: Rida hos grannen
TORSDAG: Vara hemma och greja och kanske träna lite läxor
FREDAG: Äntligen Fredag!
LÖRDAG: Kanske gå till grannens hästar
SÖNDAG: Kanske gå till grannens hästar
 
Okej, så här kommer nog min vecka se ut=) Alltså inget speciellt planerat! 
 

Sally

Sally<3

26 Januari 2013

Lördag<3 Älskar Lördagar! Det är så härligt att vakna på morgon (oftast när man vill) och bara tänka: Jag är ledig HELA dagen=D 
 
Idag så har jag varit uppe hos granen och mockat och rycktat lite. Senare vandrade jag hem i värmen;););) Det blåser ju som sjutton ute... Höll på att blåsa iväg förut;)Men när jag kom hem grejade jag lite på bloggen och sen spelat lite. Gosat med Robin och hjälp till med middagen. Jag skötte potatis gratängen! Ikväll hade jag tänkt äta middag, se på någon trevlig film och kanske äta lite popcorn<3 Imorgon kanske jag ska passa grannens hund men det är inte säker så jag kanske går och rider lite eller något=D Inget planerat iallafall! Nu så ska jag fixa några tidsinställda här på bloggen! Hörs!
Lilla Sally<3
 

Isgata

Har precis kommit hem från stallet! Så himla halt det är. Höll på att ramla flera gånger=/ Men, men... Nu så har jag fixat lite med headern och designen så jag hoppas den är okej=D Kanske får fixa lite mer med den ikväll! Nu ska jag snart äta lunch. Bloggar mer senare!
En aningen suddig bild på gulliga Fabian<3

25 Januari 2013

Idag är det entligen Fredag! Har precis slutat skolan och sitter och väntar på bussen just nu! Den kommer inte förren om en timme så jag tänkte att jag kunde passa på att skriva ett litet inlägg här under tiden! Idag så ska jag göra läxor och se på TV... Bara ta det lugnt! Måste iallafall träna inför kemiprovet jag har nästa vecka=/ Jobbigt men sant! Kanske bloggar mer ikväll!
 

Sju saker ni nog inte visste om mej!

Jag är väldig pedant i stallet. Alltså alla saker ska vara på sin plats, alla boxar mockade och stallgången skinande ren! Är jätte noga med det O_o Heheh
 
Jag är LIVRÄDD för maskar! Det är bland det värsta jag vet uschh! 
 
Jag HATAR matte!
 
Min favorit färg är grå och lila!
 
Jag tycker det är jätte mysigt att rida när det snöar eller regnar.
 
Jag älskar popcorn<3
 
Jag brukar nästan aldrig äta lösgodis, bara ibland men det är väldigt sällan=D
 
 

24 Januari 2012

Tänkte bara dra igenom dagen lite snabbt! I skolan var det långdag så aa... Det gick långsamt fram O_o När jag äntligen kommit hem så gick jag upp till grannen för att ta en liten promenad med deras lilla vovve<3 Jag tog en ganska lång promenad i solen. Är så himla kallt nu... Över tio minusgrader=( Jaja man vänjer ju sig;) Måste endå säga att jag tycker vintern är ganska mysig. Nu ska jag snart träna läxor och göra iordning ett par blogg inlägg=) Måste bara tacka för alla fina kommentarer som ramlat in=) Statestiken har faktiskt varit riktigt bra de senaste dagarna!
 
 
 

Engelska!

Har engelska! Uppdaterar mer ikväll! 
 
 

Orkar inte vänta!

Lång dag i skolan idag=/ Vill ha helg och Fredag!
 

23 Januari 2013

Idag är det Onsdag! Bara 2 dagar kvar till helg! Längtar! Idag så ska jag upp till grannen och rida och senare under dagen så ska jag träna läxor och se på Sveriges mästerkock! Måste ha svenska nu! Bloggar mer senare!
Bild på mig och min lilla katt Sally!

Sommar

Någon mer en jag som saknar sommaren?!
Villken bild tycker ni var finast?

We do not remember the days... We remember the moments!

Ska snart in i klassrummet för att ha SO. Jippiee;) Aja snart slutar vi så jag kan åka hem och städa=)     

Skola!

Sitter i skolan just nu! Ska snart ha engelska. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Har så HIMLA ont i min axel. Vet inte vad jag gjort med den. Kanske mockat för mycket;) Hehe. Men idag har jag inte planerat så mycket. När jag kommer hem ska jag nog gå ut och gå med grannens hund. Sen MÅSTE jag städa mitt rum som ser ut som ett bombnedfall alltså väldigt stökigt O_o
 
När jag städat rummet måste jag även göra läxor. Franska inför förhöret imorgon och kemi inför ett prov vi har nästa vecka! Måste verkligen träna=/ Som ni nog förstår kommer inte uppdateringen vara på topp idag men skolan måste ju gå före bloggen! Så är det ju bara=(  

Ridlektion på Mirage

Okej! Idag så var jag på ridlektion på ridklubben! Jag fick rida en häst som heter Mirage barbacka. Mirage är en gullig häst som jag verkligen gillar. Vi började lektionen med att skritta fram kring fyrkantsspåret. Sen började vi gå in på en väg som såg ut som ett "timglas" om ni tänker er hur ett timglas ser ut och på mitten var det portar (Gjorda av röda konor) Som man skulle göra volter i. Mirage ställde och börjde sig jätte fint och gick stundvis i jätte fin form. Vi arbetade mycket i skritt idag och fokuserade mycket på ställning och böjning. Även på skänkelvikningar. Senare så började vi arbeta hästarna i trav. Det gick bra till slut fast han testade mig allt lite genom att göra ett litet bakutsprång och stanna lite då och då;) Heheh... Men efter att han fjantat lite så lyssnade han jätte fint och jag blev sååå nöjd över Mirage och han fick många klappar och kramar<3 Lektionen var jätte kul och jag var jätte nöjd över Mirage. Längtar redan till nästa Måndag!
 

Header!

Kommer försöka fixa en fin header under veckan men hoppas ni står ut med denna ett tag till=) Kommer skriva ett inlägg och ridlektionen sen, det kommer antagligen ut ikväll någon gång!

Bildbomb!

Bjuder på ett par härliga höst/vinter bilder som jag fotade för bara någon vecka sedan innan snön kom!
Vilken bild tycker ni är finast!?
 
 

Godmorgon!

19 Januari 2013

Okej, om jag ska dra igenom dagen så kan jag säga att den varit toppen bra! Började dagen med att gå upp till grannens hästar. Vågade inte rida idag då det är så himla halt och hästen jag rider har inte några broddar för tillfället så jag ryktade hästarna bara. Efter att jag ryktat hästarna så släppte jag ut dem i hagen igen och gjorde rent i stallet innan jag gick hem. När jag kom hem så tog jag en promenad i solen fasten det var svinkallt... Jag kan ju säga att jag typ var en ispinne när jag kom hem O_o... Hehe... Men, men senare under dagen så åkte jag till Torp. Skulle försöka hitta en ny ridväst då min gamla är för liten. Tyvärr hittade jag ingen väst som passade, så jag får köpa en någon annan dag=) Men gick runt i lite affärer och kollade på kläder och sedan handlade jag lite mat också! Nu sitter jag här hemma och har precis satt mig framför teven med lilla Robin i knät (Robin är mitt och min bros marsvin)! 
 
                  

 
 
                  
                                                
 
 
 

Torp!

Har precis varit på torp! Försökte hitta en bra väst men hittade tyvärr ingen idag! Alla var nästan förstora och de som passade hade jätte lång rygg så jag blev lite trött på att prova västar tillslut O_o Haha men får försöka hitta en bra väst någon annan dag=) Nu så ska jag sätta mig och spela sims med brorsan=) Uppdaterar lite mer ikväll!

Shopping!

Har just varit ute och gått. Svin kallt trots att solen skiner;) Ska strax dra ner och shoppa lite på Torp! Ska försöka hitta en ny ridväst då min gamla börjar bli för liten=/ Skriver mer i eftermiddag=)

I ❤ HORSES

Hästar är änglar med osynliga vingar❤
 
 

Måndagens ridlektion på ridklubben!

I Måndags var det ridlektion på ridklubben. Jag fick rida Bruno. En stor häst på ca 1,70 i manken (Kanske mindre vet ej) 
 
Vi började lektionen med att skritta fram runt på fyrkants spåret. Bruno gick jätte fint. Senare byggde ridläran upp  ett hinder mellan E och M i manegen. Bruno piggnade på och var väldigt framåt och hoppade som bara den=) Tycker han gick jätte fint, tyvärr blev han lite stark ibland innan hindren men annars tycker jag att han gick jätte fint! Är jätte nöjd med lektionen och Bruno var verkligen duktig<3
 
Har tyvärr ingen bild på Bruno men kan ta ett kort på honom nästa Måndag då jag har ridlektion=)
 
 
 
 
 

Skola!

Sitter i skolan just nu har kemi, sluta tidigt idag! =) Uppdaterar mer när jag kommer hem. Hade tänkt skriva om Måndagens ridlektion på ridklubben senare när jag kommer hem=D

18 Januari 2013

Äntligen Fredag! Då var ennu en lång skolvecka avslutad och helgen väntar<3 Ska inte göra något speciellt idag utan ska bara ta det lugnt och äta god middag och se på någon bra film ikväll. Hade tänkt börja blogga lite mer nu så att det kommer flera inlägg per dag, det låter väll bra?!=)
Min och min familjs "mini" papegoja Tarzan<3

Glad!!

 
                            Älskar den här bilden <3
 

Välkommen till min nya blogg!

Välkommen till min nya blogg=) 
Marsvinet Robin <3

RSS 2.0